Frankrijk

2 Gîtes op ons prachtig domein

Ligging van onze gîtes in Frankrijk

Auvergne is een droombestemming vooral wanneer u van de natuur en/of van wandelen houdt; de uitgestrekte beschermde gebieden zijn zeer geschikt voor buitenactiviteiten. Trek erop uit in het hart van het Centraal Massief en geniet van deze prachtige, groene streek met zijn ontelbare bezienswaardigheden: van de oude vulkanen van de Chaîne des Puys tot de Gorges de Sioule, de bergen van de Cantal en de prachtige meren van Auvergne,… Liefhebbers van ongerepte landschappen kunnen alleen maar vol bewondering zijn voor zoveel natuurschoon. Daar waar de regionale natuurparken van de Auvergne Vulkanen en de Livradois-Forez een paradijs zijn voor wandelaars, zijn de Gorges de Chouvigny en het meer van Chambon perfect om te kanovaren of kajakken. En om bij te komen van de inspanning, kunt u genieten van een heerlijk wellness momentje in de Thermen van één van de vele kuuroorden in de streek!

L'Escale
6 Personen 3 Slaapkamers 1 Badkamer Volledig uitgeruste keuken

Gîte L'Escale beschrijving

Gîte L'Escale ligt op het domein van Fermette La Planche. Fermette La Planche bestond vroeger uit een woonst (momenteel mijn eigen vakantiestekje tijdens de zomermaanden) en een grote schuur met koeienstal (in 2011 verbouwd tot 2 gîtes). Als eigenaar/verhuurder hecht ik uiteraard zeer veel belang aan tevredenheid van de gasten. Een verblijf temidden van de natuur betekent immers niet dat er geen comfort aanwezig hoeft te zijn. Voor mij persoonlijk is een vakantie voor de helft geslaagd indien ik in een bed met een degelijke, kwaliteitsvolle matras kan indommelen, van goed functionerend sanitair kan genieten als ook een volledig uitgeruste keuken aantref. Verder wordt de gîte/domein getypeerd door kindvriendelijkheid, luxe en comfort. De gîte - voorzien van een aparte ingang, een privé terras en een omheinde privé tuin - bevindt zich aan de voorkant van de voormalige schuur. Deze vakantiewoning is geschikt voor max. 6 personen (3 slaapkamers) en eventueel een baby. Verder staat ter beschikking van alle gasten (samen met de andere gîte) een verwarmd zwembad (8m x 4m) dat beschikt over een chloorvrije reinigingsmethode wat uw zwemplezier aanzienlijk verhoogt. Rond het zwembad bevinden zich 12 ligzetels, een zwembaddouche, toilet, zomerkeuken met overdekt terras en een jacuzzi, en dit alles omgeven door een 2,5 m hoge natuurstenen muur. Achter het zwembad bevindt zich nog een jeu de boulebaan, een schommel voor de kleinsten en een kleine visvijver. De omgeving is uitermate geschikt voor natuur- en rustliefhebbers nu de streek nog niet door het massatoerisme werd ontdekt. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en watersporten beoefenen zoals vissen, kanoën, zeilen en zwemmen.

Bellevue
6 Personen 3 Slaapkamers 1 Badkamer Volledig uitgeruste keuken

Gîte Bellevue beschrijving

Gîte Bellevue ligt op het domein van Fermette La Planche. Fermette La Planche bestond vroeger uit een woonst (momenteel mijn eigen vakantiestekje tijdens de zomermaanden) en een grote schuur met koeienstal (in 2011 verbouwd tot 2 gîtes). Als eigenaar/verhuurder hecht ik uiteraard zeer veel belang aan tevredenheid van de gasten. Een verblijf temidden van de natuur betekent immers niet dat er geen comfort aanwezig hoeft te zijn. Voor mij persoonlijk is een vakantie voor de helft geslaagd indien ik in een bed met een degelijke, kwaliteitsvolle matras kan indommelen, van goed functionerend sanitair kan genieten als ook een volledig uitgeruste keuken aantref. Verder wordt de gîte/domein getypeerd door kindvriendelijkheid, luxe en comfort. De gîte - voorzien van een aparte ingang, een privé terras en een omheinde privé tuin - bevindt zich aan de achterkant van de voormalige schuur. Deze vakantiewoning is geschikt voor max. 6 personen (3 slaapkamers) en eventueel een baby. Verder staat ter beschikking van alle gasten (samen met de andere gîte) een verwarmd zwembad (8m x 4m) dat beschikt over een chloorvrije reinigingsmethode wat uw zwemplezier aanzienlijk verhoogt. Rond het zwembad bevinden zich 12 ligzetels, een zwembaddouche, toilet, zomerkeuken met overdekt terras en een jacuzzi, en dit alles omgeven door een 2,5 m hoge natuurstenen muur. Achter het zwembad bevindt zich nog een jeu de boulebaan, een schommel voor de kleinsten en een kleine visvijver. De omgeving is uitermate geschikt voor natuur- en rustliefhebbers nu de streek nog niet door het massatoerisme werd ontdekt. U kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en watersporten beoefenen zoals vissen, kanoën, zeilen en zwemmen..